Over Hango

HANGGO is hét nieuwe en innovatieve ophangsysteem waarbij je zonder gebruik te maken van spijkers, punaises of plakband 1001 decoratiematerialen aan plafond of wand kunt bevestigen.
Van feestslingers, geboorte- en kerstkaarten, kerstdecoraties, schilderijlijstjes, bloemdecoraties tot aan feest/ kerstverlichtingen en nog veel meer. Per Hanggo kan er 2 kilo gewicht aangehangen worden.

Door de gepatenteerde werking klemt Hanggo zich moeiteloos in vrijwel elke hoek van een plafond of muur. Hierdoor is de Hanggo zeer eenvoudig aan te brengen en zo ook weer te verwijderen. Door dit systeem is het mogelijk om op steeds wisselende plaatsen de Hanggo voor andere toepassingen te gebruiken. Ook worden nu wanden en muren gebruikt die voorheen nooit gebruikt konden worden. Hierdoor is het mogelijk om steeds andere posities in je kamer of ruimte te gebruiken zonder de muren te beschadigen.

Hango is niet toepasbaar op gladde en harde oppervlakten zoals steen en kunststof panelen. Minder geschikt voor strak gestucte wanden.