1001 toepassingen

De Hanggo is het handigste haakje ooit! Met een Hanggo creeert u in een handomdraai extra bevestigingspunten in huis, tussen plafond en wand en in elke hoek. Ideaal voor het bevestigen van slingers en ballonnen, maar ook zeer geschikt om 1001 andere decoraties mee op te hangen.

Elke week andere fotolijstjes in de kamer? Tijdelijk een knutselwerk van dochterlief in de keuken? Eventjes een schilderij boven de bank om te zien hoe het staat? Met de Hanggo hangt u eenvoudig en snel decoraties op, op elke plek in huis. Van kindertekeningen tot de Picasso die u heeft geërfd, van het masker dat u meebracht van een verre reis tot een van uw eigen artistieke creaties. Mogelijkheden te over! Hieronder ziet u voorbeelden van de vele toepassingen.

collage

Met hetzelfde gemak als u een Hanggo plaatst, zo eenvoudig verwijdert u hem ook, zonder sporen achter te laten. Zo kunt u de Hanggo keer op keer gebruiken. Wilt u direct bestellen? Klik hier!

Vakantietip

Hang zes Hanggo’s op een rij en hang daar lijstjes aan met je favoriete vakantiefoto’s. Zo creëert u uw eigen fototentoonstelling, om lekker lang na te genieten van uw vakantie!